Om oss - Fastighetsregistret i Gävle AB

Som återförsäljare till Lantmäteriet levererar vi på fastighetsregistret kompletta register över fastighetsägare i Sverige. Oavsett om ni är en samfällighetsförening som behöver en aktuellt och komplett lista över fastighetsägare som ingår i samfälligheten eller ett företag som vill nå ut till alla villaägare, fritidshusägare eller privata fastighetsägare så levererar vi de register ni behöver. När ni ska köpa adresser till fastighetsägare eller beställa listor alternativt delägarförteckning med andelstal så gör er förfrågan på denna sida.

Fastighetsregistret har sedan år 2003 hjälpt företag som vill köpa adresser och register. Fastighetsregistret har ett stort sortiment av adresser och register till fastighetsägare.

Trygga källor

När du väljer att jobba med oss på RegisterData kan du alltid känna dig trygg med att du jobbar med de bästa källorna som går att få tag på, en förutsättning för att er kampanj ska bli lyckad och att ni slipper kassera en massa onödiga returer.

Personlig service

Ni får personlig service av personal som verkligen kan det här med adresser och som lyssnar på vad det är ni har behov av och gör allt för att få fram rätt målgrupp.

Väluppdaterat

Rätt pris för adresser är det lägsta priset man kan få för adresser som är väl uppdaterade och ger er kampanj en möjlighet att nå sin fulla potential. Så ska ni köpa adresser eller köpa adressregister har ni kommit helt rätt!